Opnamen Schooltv Walibi World

Onderstaande foto's zijn gemaakt op donderdag 7 september tijdens de opnamen voor het programma "Mechanica" voor de serie "Natuurkunde" van Schooltv. Een programma dat door Karel werd bedacht en geschreven. De opnamen vonden plaats in pretpark Walibi World in de Flevopolder. Attracties als de Space Shot, de Goliath en La Via Volta zullen in het programma, door presentator Michiel Huisman, aan een nadere inspectie worden onderworpen. Op donderdag 7 december om 9:30 zal het programma worden uitgezonden.
 

              
Michiel (staand): "De Space Shot is gebaseerd op de lancering van de Space Shuttle."               Een klein eindje omhoog en dan met een G-kracht van 4,0 de lucht in.

 


              
Space Shot - Ready for take-off!                                                                                            Opnamen bij de Space Shot, met rechts regisseur Maurice de Graaf.


 

              
Complexe voorbereidingen voor de opnamen in en bij de Goliath.                                                Durf jij Goliath te verslaan? Michiel en de figuranten wel! Vijf(!) keer achter elkaar.


 

              
Overleg over de G-krachtmeting in de Robin Hood.                                                                    G-krachtmeting met een weegschaal (meisje links van Michiel houdt display vast).

 Camera goed vasthouden en het hoofd erbij houden over wat onderweg te filmen.Terug